Spinazie-roomsoep met croûtons

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

200 
ml
 
groentebouillon
15 
g
 
croûtons
40 
g
 
sjalotten
handvol peterselie
1 
tl
 
slagroom
2 
el
 
zonnebloemolie
1 
el
 
kervel, droog
1 
el
 
gedroogde marjolein

Bereiding

  1. Sjalotten schillen, klein hakken en in een middelgrote, relatief hoge pan met olie glazig laten stoven. Spinazie en kruiden (kervel, marjolein) toevoegen en goed doorroeren.
  2. Bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking voorbereiden, door de spinazie roeren en alles kort laten koken.
  3. Met zout en peper op smaak brengen, peterselie, een paar knapperige crôutons en een theelepel slagroom toevoegen.
  4. Voor het serveren wat peterselie in de soep strooien.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven