Delen
Dit recept delen

Spinazie omhuld met bladerdeeg

Spinazie omhuld met bladerdeeg
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op ca. 200° C (heteluchtoven: 180°C). Bakplaat met bakpapier bedekken.
  2. Plakken bladerdeeg uitrollen en kort laten ontdooien.
  3. Spinazie op de plakken bladerdeeg leggen en verschillende ingrediënten toevoegen die bij spinazie smaken zoals tomaten en gerapste kaas. Strooi er wat kruiden naar wens overheen.
  4. Bladerdeeg naar keuze in een rechthoek of driehoek samenvouwen of als een rotor vouwen. Ca. 10 minuten in het midden van de oven bakken.
Serveertip

U kunt uiteraard andere kruiden gebruiken.

Delen
Dit recept delen