Spinazie omhuld met bladerdeeg

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
pak diepgevroren bladerdeeg
4 
kerstomaten
Parmezaanse kaas, geraspt
kruiden (bv. tabasco, nootmuskaat)

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op ca. 200° C (heteluchtoven: 180°C). Bakplaat met bakpapier bedekken.
  2. Plakken bladerdeeg uitrollen en kort laten ontdooien.
  3. Spinazie op de plakken bladerdeeg leggen en verschillende ingrediënten toevoegen die bij spinazie smaken zoals tomaten en gerapste kaas. Strooi er wat kruiden naar wens overheen.
  4. Bladerdeeg naar keuze in een rechthoek of driehoek samenvouwen of als een rotor vouwen. Ca. 10 minuten in het midden van de oven bakken.

Suggestie van de Chef

U kunt uiteraard andere kruiden gebruiken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven