Ingrediënten
2
plakken toritlla
1/2
rode paprika's
1/2
gele paprika
1
tl
curry crème
1
tl
sesamolie
1
stuk
verse gember
1
tl
sojasaus
2
teentjes
knoflook
Bereiding
- Spinazie in een kleine pan met ca. 80 ml water verwarmen.
- Teentjes knoflook schillen en direct in de spinazie drukken. Gember (2 cm bij 2 cm) in kleine blokjes snijden en ook bij de spinazie doen.
- Sesamolie en sojasaus toevoegen en terwijl deze vloeistof kookt beide tortillaplakken in een pan zonder vet licht roosteren.
- Curry crème over de tortillaplakken verdelen en de spinazie eroverheen doen. De naar wens gesneden paprika's toevoegen en dan de plakken oprollen.
Verfijn de burritos met een eetlepel zure room of wat Mexicaanse salsa uit een pot.
Als alternatief voor verse gember kunt u 1 snufje gemberpoeder gebruiken.
Curry crème is o.a. verkrijgbaar in de Aziatische winkel.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven