Indische spinaziesalade

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

125 
natuuryoghurt
1 
3-4 
rozijnen
2 
honing
6 
zonnebloempitten
2 
teentje(s) knoflook
curry
kaneel

Bereiding

  1. Spinazie in de microgolfoven ontdooien.
  2. Zonnebloempitten in de olie roosteren. Rozijnen en bladspinazie toevoegen en alles 3 minuten laten koken.
  3. Teentjes knoflook met de pers fijndrukken en bij de spinazie voegen.
  4. Met honing, curry en kaneel op smaak brengen en met yoghurt serveren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven