Kalkoenfilet met Aziatische spinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

150 
g
 
kalkoenfilet
1 
el
 
plantaardige olie
2 
lente-uien
1 
stengel
 
citroengras
1 
stuk
 
rode chilipeul(en)
1 
el
 
sesamzaad
1 
el
 
slagroom
snufje
 
zout

Bereiding

  1. Bladspinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking ontdooien.
  2. Kalkoenfilet met koud water afspoelen, droogdeppen en peperen.
  3. Olie in een pan verwarmen en het vlees aan beide kanten opbakken.
  4. Uien fijnhakken, citroengras schoonmaken, wassen en in repen snijden. Chilipeulen in de lengte snijden, ontpitten en in smalle repen snijden. Vervolgens alles bij het vlees in de pan doen.
  5. Bladspinazie met een grote lepel omroeren en alles met zout en peper kruiden. Sesamzaad toevoegen en de pan met een deksel erop kort laten trekken.
  6. Kalkoenfilet met de "Aziatische" spinazie en een lepel slagroom serveren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven