Ingrediënten
120
g
kalkoenschnitzel
1
sjalot, In kleine blokjes
Parmezaanse kaas, geraspt
2
plakjes
parmaham
100
ml
droge witte wijn
125
ml
gevogeltebouillon
100
g
dubbele room
1
bosje
bieslook
snufje
zout
Bereiding
- Kalkoenschnitzel platdrukken, met zout en peper kruiden en met de parmaham bedekken.
- Spinazie zodanig erop plaatsen dat 1 cm van de rand vrijblijft, de parmezaanse kaas eroverheen strooien en de schnitzel vastrollen en met een tandenstoker vaststeken.
- Kalkoenrolletjes aan alle kanten in hete olie bakken, uit de pan nemen en in dezelfde pan de sjalotten glazig stoven. Met witte wijn blussen en wat laten verdampen.
- Bouillon erover gieten, de rolletjes weer terug in de pan leggen en op een lage temperatuur afgedekt 20 minuten laten koken. Het vlees eruit nemen en warm wegzetten.
- Dubbele room doorroeren, met zout en peper kruiden en naar wens de saus met wat zetmeel verdikken. Bieslook in kleine rolletjes snijden door de saus roeren.
- De kalkoenrolletjes op twee borden met de saus garneren.
Suggestie van de Chef
Smaakt goed met fijne bandnoedels.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven