Ingrediënten
200
g
kerstomaten
2
kippenborst filets
2
el
parmezaanse kaas, geraspt
1
lente-ui
1
eigeel
125
ml
bouillon
1
tl
honing
2
teentjes
knoflook
olijfolie
Bereiding
- Kippenborstfilets aan alle kanten goudbruin bakken, met zout en peper kruiden.
- Ontdooide spinazie met eigeel, parmezaanse kaas en knoflook door elkaar roeren, dik over de filets strijken.
- Ui in fijne blokjes snijden en in olijfolie glazig laten stoven, gehalveerde kerstomaten kort laten meestoven.
- Bouillon, kruiden, fijngesneden chili en honing toevoegen. In een vuurvaste vorm doen, de filets erin doen en ca. 10 minuten in de oven gratineren.
Suggestie van de Chef
Met een knapperige baguette serveren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven