Macaroni met spinazie, ham en kaas

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

350 
g
 
macaroni
175 
g
 
belegen geraspte kaas
250 
g
 
hamblokjes
2 
uien
2 
el
 
olie
100 
ml
 
culinaire room
zout en peper

Bereiding

  1. Kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Pel ondertussen de uien. Snijd ze in stukjes.
  3. Verhit de olie in een steelpan en bak de stukjes ui in 4 minuten. Bak de hamblokjes 1 minuut mee.
  4. Voeg de spinazie toe. Roer tot de spinazie zacht is. Schenk de room erbij en breng de saus aan de kook. Zet het vuur af. Voeg de helft van de kaas en naar smaak zout en peper toe.
  5. Meng de spinaziesaus met de warme macaroni. Verdeel de macaroni over 4 borden en strooi de rest van de kaas erover.

Suggestie van de Chef

Vervang 50 gram kaas door geroosterde amandelsnippers en strooi die over de macaroni.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven