
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
1
Portie
Bereiding
- Bandnoedels in rijk zout water al dente koken.
- Venkel schoonmaken, de stronk verwijderen, wat groen apart leggen en in kleine blokjes snijden. Tomaten wassen en in vieren delen. Zalm in brede repen snijden.
- Ui en knoflook in hete olie stoven. De venkelwortels toevoegen en 2 minuten bakken. Spinazie toevoegen en nog eens 5 minuten stoven.
- Zure room en tomaten doorroeren, kort meeverwarmen, maar niet meer aan de kook brengen. Met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen.
- Noedels op diepe borden leggen, groenten en zalm eroverheen verdelen en met het groen van de venkel decoreren.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
225
g
Bladspinazie 500g
50
g
gerookte zalm
200
g
bandnoedels
200
g
venkelknol
50
g
kerstomaten
1
ui
2
teentjes
knoflook
150
g
zure room
zout, peper, nootmuskaat






/compressed_screenshot-2025-04-15-103625/compressed_picture1.jpg?w=585&h=369&mw=0&mh=0&as=0&fit=1&hash=E928320AAC310B037C34652A7481F1A6)