Ovenaardappels onder een spinaziedak

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
bloemige aardappelen
150 
g
 
kalkoenborstfilet
150 
g
 
Goudse kaas (geraspt)
8 
stengels
 
bieslook
1 
klein blik maïs (gewicht na uitlekken: 125g)
3 
el
 
plantaardige olie

Bereiding

  1. Aardappels grondig in het water afborstelen en vervolgens bij een gemiddelde temperatuur 30 minuten in zoutwater gaarkoken.
  2. Spinazie met roomsaus in de microgolfoven ontdooien. Maïs in een zeef doen en goed laten uitlekken.
  3. Kalkoenborstfilet in kleine blokjes snijden, met zout en peper kruiden en in olie in ca. 5 minuten rondom bakken.
  4. Vervolgens maïs en roomspinazie in de pan doen. Alles nog eens 5 minuten laten sudderen.
  5. Aardappels halveren, de spinaziemassa eroverheen doen en met kaas bestrooien.
  6. Alles bij ca. 200 °C (Hete luchtoven: 180° C) in de oven schuiven en nogmaals ca. 5 minuten doorbakken.
  7. Snijd de bieslook stengels in twee en garneer de aardappels met telkens twee stengels bieslook.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven