Penne met spinaziesaus

Penne met spinaziesaus
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Ham in kleine blokjes snijden. Lente-uien schoonmaken, wassen en in kleine ringen snijden. Peulen schoonmaken, ontpitten en ook in kleine ringen snijden.
  2. Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water al dente koken.
  3. Tegelijkertijd ringetjes ui met olie in een grote pan bakken. Na 2 - 3 minuten blokjes ham toevoegen en kort meebakken.
  4. Spinazie toevoegen en al roerend langzaam opwarmen. Vervolgens room doorroeren en alles met zout en peper op smaak brengen.
  5. De klaargemaakte penne over de borden verdelen, de saus erover gieten en met parmezaanse kaas bestrooid serveren.

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 
pak
 
Gehakte spinazie met roomsaus 450g
500 
g
 
penne
150 
g
 
gekookte ham
Parmezaanse kaas, geraspt
3 
lente-uien
2 
peultjes
100 
ml
 
room
3 
el
 
plantaardige olie
zwarte peper

Hier te koop

  • carrefour
  • Delhaize

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden