Penne met spinaziesaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

500 
g
 
penne
150 
g
 
gekookte ham
parmezaanse kaas, geraspt
3 
lente-uien
2 
peultjes
100 
ml
 
room
3 
el
 
plantaardige olie
zwarte peper

Bereiding

  1. Ham in kleine blokjes snijden. Lente-uien schoonmaken, wassen en in kleine ringen snijden. Peulen schoonmaken, ontpitten en ook in kleine ringen snijden.
  2. Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water al dente koken.
  3. Tegelijkertijd ringetjes ui met olie in een grote pan bakken. Na 2 - 3 minuten blokjes ham toevoegen en kort meebakken.
  4. Spinazie toevoegen en al roerend langzaam opwarmen. Vervolgens room doorroeren en alles met zout en peper op smaak brengen.
  5. De klaargemaakte penne over de borden verdelen, de saus erover gieten en met parmezaanse kaas bestrooid serveren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven