Ravioli met kip en Iglo bladspinazie met mozzarella

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

250 
g
 
ravioli met kaas (verse)
150 
g
 
kipfilet
1 
bol
 
mozzarella
1/2 
tomaat
2 
el
 
olie
zout

Bereiding

  1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 1 cm. Bestrooi de kip met zout en peper.
  3. Verhit de olie in een steelpan en bak de stukjes kip 5 minuten op matig vuur.
  4. Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en verwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door.
  5. Meng de spinazie-kipsaus met de ravioli. Verdeel de pasta over twee borden.

Suggestie van de Chef

Gebruik voor een vegetarische variant geen kip, maar bestrooi de pasta op het laatst met 4 el geroosterde pijnboompitjes.
Voeg aan tafel naar smaak eventueel peper uit de molen toe.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven