
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
 - Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 1 cm. Bestrooi de kip met zout en peper.
 - Verhit de olie in een steelpan en bak de stukjes kip 5 minuten op matig vuur.
 - Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en verwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door.
 - Meng de spinazie-kipsaus met de ravioli. Verdeel de pasta over twee borden.
 
Tip!
- Gebruik voor een vegetarische variant geen kip, maar bestrooi de pasta op het laatst met 4 el geroosterde pijnboompitjes.
 
- Voeg aan tafel naar smaak eventueel peper uit de molen toe.
 
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
300 
g
 Bladspinazie 500g
250 
g
 ravioli met kaas (verse)
150 
g
 kipfilet
1 
bol
 mozzarella
1/2 
tomaat
2 
el
 olie
zout






