Garnalen in spinazie-kruidenkaas met rijst

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

300 
g
 
garnalen
100 
g
 
rijst
2 
el
 
slagroom
100 
ml
 
droge witte wijn
1/2 
citroen 
provençaalse kruiden

Bereiding

  1. Kook de rijst in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Doe ondertussen wijn, slagroom en bladspinazie in een pan en breng aan de kook.
  3. Pers de ½ citroen uit en giet de helft van het sap bij de spinazie. Breng op smaak met zout, peper en kruiden. Draai vervolgens de temperatuur terug en laat de spinazie verder sudderen.
  4. Was de garnalen, dep ze droog en verwijder de zwarte darm. Zout de garnalen en besprenkel het met de rest van het citroensap.
  5. Pel de knoflook en druk het fijn.
  6. Verwarm de boter in een pan. Voeg de knoflook en de gepelde garnalen toe, laat ca. 5 minuten bakken aan elke kant. 

  7. Pureer de spinaziemassa en garneer het vervolgens met de garnalen op een bord. Serveer de rijst erbij.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven