Spaghetti met zalm en bladspinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

240 
g
 
spaghetti
1 
teentje
 
knoflook

Bereiding

  1. Zalmfilet in kleine blokjes snijden, met citroensap bedruppelen, en met zout, peper en knoflook kruiden. Vervolgens bereiden volgens de bereingswijze op het pak.
  2. Bladspinazie in een pan of een ingevette pan verwarmen, de vis toevoegen en ca. 5 - 10 minuten op een klein vuurtje gaar laten koken.
  3. Ondertussen de spaghetti 8 - 10 minuten koken.
  4. Spaghetti met hete saus serveren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven