Spaghetti met mosselen en spinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

200 
g
 
spaghetti
150 
g
 
mosselvlees (uit een potje)
1 
 ui
75 
ml
 
witte wijn
2 
laurierblaadjes
75 
ml
 
water

Bereiding

  1. Uien en knoflook schillen, klein snijden en in boter laten stoven.
  2. Soepgroenten en spinazie toevoegen, omroeren en door laten koken. Witte wijn en water erbij gieten en nogmaals aan de kook brengen.
  3. Licht gezouten water op het vuur zetten voor de spaghetti.
  4. Laurierblaadjes bij de spinaziesaus voegen en met zout en peper op smaak brengen. Zonder deksel ca. 10 minuten laten sudderen.
  5. Nu de mosselen en peterselie bij de spinazie voegen en alles op de laagste temperatuur laten trekken.
  6. Ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking koken.
  7. De al dente gekookte spaghetti afgieten en met de spinazie-mosselsaus serveren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven