Spaghetti met spinaziesaus en spekjes

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

350 
g
 
spaghetti
200 
g
 
spekblokjes
2 
uien
2 
teentjes
 
knoflook
100 
g
 
licht belegen geraspte kaas
peper

Bereiding

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Pel en snipper de uien en de knoflook.
  3. Bak de spekblokjes met de ui en de knoflook 8 minuten in een droge steelpan.
  4. Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en opwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door.
  5. Voeg royaal peper toe.
  6. Meng de spinazie-pastasaus met de spaghetti en de kaas of schep de saus erover.

Suggestie van de Chef

Voeg aan de gebakken spekjes met de ui en de knoflook ook 250 gram gesneden champignons toe. Bak ze 2 minuten mee. Voeg dan de spinazie toe.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven