Ciabatta met spinazie met roomsaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

20 
g
 
fetakaas, In blokjes gesneden
2 
sneetjes
 
ciabattabrood
4 
zongedroogde tomaten
2 
teentjes
 
knoflook

Bereiding

  1. Verwarm de spinazie in een pan op een laag vuur of in de microgolfoven.
  2. Bak de ciabatta in een broodrooster goudbruin.
  3. Halveer de teentjes knoflook en wrijf de ingesneden kant over de broodhelften. 
  4. Verdeel de spinazie over de sneetjes ciabatta. 
  5. Snijd de zongedroogde tomaten en fetakaas in kleine stukjes en doe alles op het spinaziebrood. 

Met wat blaadjes rucolasla of een beetje basilicum krijgt u een verrassende smaak.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven