Ingrediënten
175
g
tagliatelle
300
g
gerookte kipreepjes
1
ui
200
ml
culinaire room
75
g
geraspte belegen kaas of parmezaanse kaas
2
teentjes
knoflook
2
el
plantaardige olie
peper
Bereiding
- Bereid de spinazie in een pan of in de microgolfoven volgens de bereidingswijze.
- Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af.
- Pel en snipper ondertussen de ui en pers de knoflook.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook ca. 3 minuten. Bak de gerookte kipreepjes 1 minuut mee.
- Roer de spinazie en de culinaire room door het mengsel. Voeg paprikapoeder en peper en zout naar smaak toe. Breng het mengsel aan de kook.
- Voeg de tagliatelle en de kaas aan het spinaziemengsel toe en roer het geheel om. Verdeel het pastagerecht over de borden.
Suggestie van de Chef
Vervang de gerookte kip door gerookte zalmsnippers. Voeg de zalm met de spinazie aan de pan toe.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven