Ingrediƫnten
200
g
2
el
sojasaus
100
g
suikerriet
1
stuk
verse gember
1
rode paprika's
1/2
pakje tom ka-paste (uit de aziatische winkel)
400
ml
kokosmelk (uit de aziatische winkel)
1
tl
plantaardige olie
Bereiding
- Bladspinazie laten ontdooien.
- Garnalen ontdooien en voor het marineren op een bord leggen, met sojasaus bedruppelen en ca. 5 tot 10 minuten laten trekken.
- Een ca. anderhalf cm groot stuk gember afsnijden, schillen en in blokjes snijden.
- Paprika in smalle repen snijden en suikerriet stengels slechts kort onder koud water afspoelen. Olie in een pan verwarmen, wortels van de gember toevoegen en laten stoven.
- Tom ka-pasta en kokosmelk doorroeren. Nu garnalen, paprikarepen, suikerrietstengels en bladspinazie toevoegen.
- Afgedekt ca. 10 minuten bij een lage temperatuur laten trekken.
Thaise spinazie curry smaakt heerlijk met een fijne basmatirijst.
U verwijdert de darmen van de garnalen door met een scherp mes een korte snede in het vlees te maken en de darmen eruit te trekken.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven