Visrolletjes op een tomaten kruidensaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
scholfilets
2 
lente-uien
8 
kerstomaten
1 
el
 
kappertjes
3 
pitloze zwarte olijven
1/8 
l
 
bouillon
3 
el
 
olijfolie
suiker
zout

Bereiding

  1. Scholfilets met zout en peper kruiden, telkens met wat spinazie bedekken (egale verdeling) en oprollen.
  2. Met tandenstokers vaststeken.
  3. Lente-uien in ringen snijden en met de gehalveerde kerstomaten in olijfolie opbakken. De bouillon eroverheen gieten, kappertjes en olijven toevoegen.
  4. Met zout, peper en suiker op smaak brengen.
  5. In een kleine platte gratinvorm doen, de visrolletjes erin doen, met botervlokjes bedekken en in de oven op 180°C (Heteluchtoven 150 °C) in ca. 12 - 15 minuten gaarbakken.

Suggestie van de Chef

Lekker met warm Italiaans brood.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven