Tagliatelli met zalm en stoomgroenten

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Tagliatelli met zalm en stoomgroenten

Een heerlijk bord met tagliatelli samen met de zalm en groenten van Iglo!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

300 
g 
tagliatelle
1 
potje kruidenkaas
boter

Bereiding

  1. Haal de stoomgroenten van iglo uit de verpakking en verwarm zoals aangegeven op de verpakking,

  2. Bak ondertussen de Atlantische Zalm van iglo in de pan, zoals aangegeven op de verpakking, met een beetje boter of olijfolie.
  3. Kook de pasta.
  4. Meng de kruidenkaas onder de pasta eens de pasta gaar is.
  5. Dresseer het bord, eerst een beetje pasta, groenten en zalm erbij, smakelijk!

Serveertip

Je kan dit gerecht ook maken met andere stoomgroenten van iglo, smakelijk!