Tagliatelli met zalm en stoomgroenten

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Een heerlijk bord met tagliatelli samen met de zalm en groenten van Iglo!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

300 
g
 
tagliatelle
1 
potje kruidenkaas
boter

Bereiding

  1. Haal de stoomgroenten van iglo uit de verpakking en verwarm zoals aangegeven op de verpakking,

  2. Bak ondertussen de Atlantische Zalm van iglo in de pan, zoals aangegeven op de verpakking, met een beetje boter of olijfolie.
  3. Kook de pasta.
  4. Meng de kruidenkaas onder de pasta eens de pasta gaar is.
  5. Dresseer het bord, eerst een beetje pasta, groenten en zalm erbij, smakelijk!

Suggestie van de Chef

Je kan dit gerecht ook maken met andere stoomgroenten van iglo, smakelijk! 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven