Wraps met visfilets omhuld met zaden

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
pak
 
4 
tortilla wraps
2 
avocados
1 
komkommer
1 
 ui
2 
tomaten
1 
kropsla
1 
limoen
kerstomaten
koriander
hete saus/chili
zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries gepaneerde visfilets op een bakpapier op de bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.   
  2. Bereiding van de guacamole: Pel de avocado en pureer het vruchtvlees met een vork.

    Voeg de halve ui (in kleine blokjes gesneeden) toe en op het einde de tomaten (in blokjes gesneden) . 

    Breng op smaak met zout, de sap van een halve limoen, wat hete/pikante saus (tabasco) of chili en koriander.

  3. Snijd de sla, komkommer, kerstomaten en halve ui in stukken voor de groentjes in de wrap.
  4. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  5. Spreid een laagje guacamole op de wraps, voeg de visfilets omhuld met zaden toe en beleg met de groentjes.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven