Delen
Dit recept delen

Visbrochetten

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
Een heerlijke brochette met natuurvis van Iglo!
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem de zalm en de kabeljauw uit de verpakking en laat even ontdooien in de koelkast.
  2. Snijd ondertussen de groenten (ui en paprika) in kleine "vierkante" schijfjes voor op de brochetten.
  3. Laat de scampi's even ontdooien in een kom.
  4. Snijd de zalm en de kabeljauw in blokken (deze mogen groot genoeg zijn).
  5. Stel de brochetten samen zoals u dat zelf wenst.
  6. Doe een beetje olijfolie op de brochetten.
  7. Grill de visbrochetten in een grillpan of op de grill, smakelijk!
Delen
Dit recept delen