Visfilet met bladspinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Visfilet met bladspinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
scholfilets
2 
tomaten (uit blik)
2 
uien
1/2 
citroen (sap)
2 
tl 
mosterd
1 
teentje 
knoflook
4 
tl 
provençaalse kruiden

Bereiding

  1. Bladspinazie ontdooien. De oven op 220 °C (heteluchtoven 200 °C) voorverwarmen. Visfilets verzuren (met citroensap), zouten, peperen en met provençaalse kruiden op smaak brengen.
  2. Tomaten in blokjes snijden, met ui, knoflook en mosterd vermengen.
  3. De vis in een geöliede ovenschotel leggen met de tomatenmix en bladspinazie. In de oven ca. 1/2 uur gratineren.
  4. Met basilicum en rijst garneren.