Visrolletjes op een tomaten kruidensaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Visrolletjes op een tomaten kruidensaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
scholfilets
2 
lente-uien
8 
kerstomaten
1 
el 
kappertjes
3 
pitloze zwarte olijven
1/8 
l 
bouillon
3 
el 
olijfolie
suiker
zout

Bereiding

  1. Scholfilets met zout en peper kruiden, telkens met wat spinazie bedekken (egale verdeling) en oprollen.
  2. Met tandenstokers vaststeken.
  3. Lente-uien in ringen snijden en met de gehalveerde kerstomaten in olijfolie opbakken. De bouillon eroverheen gieten, kappertjes en olijven toevoegen.
  4. Met zout, peper en suiker op smaak brengen.
  5. In een kleine platte gratinvorm doen, de visrolletjes erin doen, met botervlokjes bedekken en in de oven op 180°C (Heteluchtoven 150 °C) in ca. 12 - 15 minuten gaarbakken.

Serveertip

Lekker met warm Italiaans brood.