Delen
Dit recept delen

Visrolletjes op een tomaten kruidensaus

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
tag
tag
'
Bereidingstijd
'
Kooktijd
4
Aantal personen

Ingrediënten

Bereiding

  1. Scholfilets met zout en peper kruiden, telkens met wat spinazie bedekken (egale verdeling) en oprollen.
  2. Met tandenstokers vaststeken.
  3. Lente-uien in ringen snijden en met de gehalveerde kerstomaten in olijfolie opbakken. De bouillon eroverheen gieten, kappertjes en olijven toevoegen.
  4. Met zout, peper en suiker op smaak brengen.
  5. In een kleine platte gratinvorm doen, de visrolletjes erin doen, met botervlokjes bedekken en in de oven op 180°C (Heteluchtoven 150 °C) in ca. 12 - 15 minuten gaarbakken.
Serveertip

Lekker met warm Italiaans brood.

Delen
Dit recept delen