Onze Steamfresh producten

Een gemakkelijke manier om je groentjes snel en lekker te bereiden in de microgolf!

Ontdek onze heerlijke Steamfresh pyramides. Via dit uniek Iglo stoom systeem worden groenten en rijst optimaal bereid. Na enkele minuten in de microgolf heb je heerlijke knapperige combinaties van natuurgroenten of groenten met rijst en aromatische kruiden. Lekker met kip of met vis. Geniet ervan!

Gevulde Tomaat met Steamfresh Pyramides Goudgele Rijst

Ingrediënten

4 grote mooie ronde tomaten
200g kalfsgehakt
Wat olijfolie
2 pakjes Iglo Steamfresh Pyramides Goudgele Rijst
1 blik tomatenblokjes
1 sjalot
1 teentje look
Peper, zout, oregano

Bereiding

Snij de tomaat bovenaan open en haal leeg. • Bak wat kalfsgehakt aan in olijfolie tot deze korrelig en mooi bruin is. • Bereid de Iglo Steamfresh Pyramides Goudgele Rijst zoals aangegeven op de verpakking en meng de rijst met het gebakken gehakt. • Vul de tomaat met de rijstmix en plaats deze nog 15 minuten in de oven op 175°C. • Lekker met een smeuïge tomatensaus: fijngesnipperde sjalot en fijngehakt teentje look aanstoven in wat olijfolie, tomatenblokjes toevoegen en laten inkoken, op smaak brengen met peper, zout en wat oregano. Heerlijk ! Tip: Probeer dit recept ook met onze andere Iglo Rijstpyramides.

Steam up!

Koken met stoom heeft heel wat voordelen; je hebt een maxium vitaminebehoud en de textuur van je groenten of vis blijft perfect behouden. En met de Iglo producten verkrijg je dus zo een supergezonde maaltijd!

Wanneer je groenten in water kookt heb je de grote kans dat een groot deel van je vitaminen mee in het leidingputje verdwijnt, met stomen blijven alle vitamines en voedingwaardes behouden en in combinatie met de fieldfreshgarantie van Iglo worden je maaltijden dus echte vitamineboosters.

De uniek steambags van Iglo zijn ontworpen je groenten en rijst heerlijk zacht maar toch knapperig te maken. Plaats het zakje gewoon enkele minuten in de microgolfoven en dien op met je favoriete Ocean Cuisine van Iglo of met de heerlijke Chicken Inspirations