Green Cuisine by iglo

Onze vegetarische revolutie!

Ontdek het nieuwe assortiment iglo® Green Cuisine en doe mee met de vegetarische revolutie!

Steeds meer mensen kiezen voor een vegetarische of veganistische levensstijl of lassen vleesvrije dagen in.

Het is echter niet altijd makkelijk een vegetarische maaltijd te bereiden, vlees blijft immers een vaste waarde in onze koelkast of diepvries. Als we vlees uit onze voeding schrappen, is het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat onze maaltijden alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten.

Daarom hebben we uiteraard aan u gedacht, met ons nieuwe assortiment plantaardige alternatieven Iglo® Green Cuisine. Het zijn gezonde en gevarieerde vleesvervangers, op basis van erwteneiwitten of een overvloed aan heerlijke groenten. Ons nieuwe assortiment kunt u eenvoudig en in een mum van tijd bereiden! Het is ideaal om nieuwe groentesmaken op uw bord te toveren en te zorgen voor een gebalanceerde maaltijd.

Geen tekort aan receptinspiratie bij iglo!

Er is voor elk wat wils! Onze diepvriesproducten zijn zeer gevarieerd en kunnen in al uw maaltijden worden geïntegreerd. Verbaas uw gasten tijdens uw BBQ’s (ontdek onze tips voor een succesvolle vegetarische barbecue), door onze heerlijke vegetarische burgers voor te schotelen, waarvan het uiterlijk en de smaak zelfs de grootste vleesliefhebbers zullen bekoren. Of bereid in een handomdraai een vegetarische maaltijd, met onze linguini bolognese, op basis van overheerlijk vegetarisch gehakt en groenten.

Dankzij deze plantaardige alternatieven kunt u een flexitarisch dieet volgen, zonder dat u het gevoel hebt zichzelf iets te ontzeggen. Met het assortiment Iglo® Green Cuisine kunt u overheerlijke, evenwichtige maaltijden bereiden, met een creatieve toets!

U zult geen inspiratie tekort komen: ratatouille, gestoomde groenten, spinazie met roomsaus, pasta, rijst of zelfs frietjes, het aanbod is talrijk.

Overigens zijn niet alleen de heerlijke smaken van het assortiment iglo® Green Cuisine interessant voor u. Als u de productverpakking omdraait en het etiket leest, zult u zien dat onze plantaardige alternatieven ook uitstekende bondgenoten zijn voor uw gezondheid. Ze zijn rijk aan eiwitten (deze helpen de spiermassa te behouden), een perfecte bron van vezels en bevatten weinig verzadigd vet.

Met dit nieuwe assortiment zet iglo® zich nog verder in om u elke dag gezonde voeding te bieden, met respect voor duurzaam beheer. Sommige van deze nieuwe producten, op basis van plantaardige eiwitten, bieden zelfs een ideaal alternatief voor vleeseiwit. Onze “Green Cuisine” -gerechten en -producten zijn daarom onschatbare bondgenoten voor iedereen die een uitgebalanceerd flexitarisch dieet wil volgen.

Onze plantaardige alternatieven zijn niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook voor de planeet.

Plantaardige eiwitbronnen, zoals erwteneiwit, spelen een belangrijke en groeiende rol bij het verbeteren van de gezondheid van de verschillende bevolkingsgroepen waaruit onze prachtige planeet bestaat.

Daarom hecht iglo® er veel belang aan dat onze nieuwe vegetarische producten en gerechten het beste aansluiten op de verwachtingen en smaken van al onze consumenten, van de jongste tot de oudste, van vleesliefhebbers tot vegetariërs. Net als u willen we voedsel dat niet alleen beter is voor ons, maar ook voor onze planeet.