De voordelen van diepgevroren vis

Ontdek de voordelen van diepgevroren vis te eten: het hele jaar zult U hoogwaardig, gezond en voedzaam voedsel ter beschikking hebben

Een gezonde en evenwichtige voeding zou voedsel van al de voedselgroepen in de gepaste hoeveelheid moeten combineren. De visseizoenen zijn specifiek, dus is het buiten het seizoen soms moeilijk om verse vis te verkrijgen. Onze diepvriesvissen van Iglo integreren zich makkelijk in een gezond en evenwichtig dieet en staan tot uw beschikking gedurende heel het jaar. Zie hier enige uitleg over het diepvriezen en hoe het U toegang tot verrukkelijk, voedzaam en kwalteitsvoedsel geeft.

Zitten er meer voedingstoffen in verse vis dan in diepvriesvis?

De vissen en zeevruchten van Iglo worden tijdens hun kwaliteitspiek gevist en binnen de 4 tot 8 uren diepgevroren om een optimale kwaliteit aan onze consumenten te bieden. Anderzijds kan de “verse vis” al in enkele gevallen 2 weken gevist en onderweg zijn, dit hangt van de distributieketen en de bewaartijd van het soort af.

Diepvriezen is een natuurlijk behoudingsproces, die geen toegevoegde bewaarmiddelen vraagt, de vitaminen en mineralen zijn door het diepvriezen “opgesloten” terwijl de vetten, de proteïnen en de koolhydraten niet worden aangetast. Voor deze reden is diepvriesvis een echt alternatief voor verse vis en is qua voedingswaarde even goed.

Waarom diepvries vis kopen?

Diepvries is een echt alternatief voor vers en niet alleen als vervangmiddel zoals men het dikwijls denkt. Het heeft ook veel bijkomende voordelen tegenover vers en is qua voedingswaarde heel gelijkaardig.

Indien U uzelf of uw famile een gezonde en evenwichtige voeding wilt opdienen, is het aangeraden er minstens één maal per week vis in te voegen. Het diepvriezen maakt vis en zeevruchten voor iedereen toegangkelijk, dit overal en alle dagen.

De toegang tot vers geviste vis hangt van de localisatie en de beschikbare maar dikwijls beperkte  kwantiteiten af. Voor bepaalde vissoorten zijn de visseizoenen heel kort en de prijzen kunnen tijdens zekere periodes van het jaar hoge pijlen bereiken. De vissen en zeevruchten van Iglo zijn in heel het land en gedurende het ganse jaar beschikbaar en ook veelzijdig en makkelijk te.

Voor deze redenen en voor iedereen is het een echt alternatief voor vers.

Onze Iglo diepvriesprodukten zijn niet enkel snel en makkelijk te bereiden maar helpen ook de voedselverspilling te verminderen. Onze vissen komen geportioneerd aan en U kunt de niet-gebruikte porties van de multipacks voor een andere maaltijd terug in de diepvriezer steken! Dus geen vuil en verspilling tijdens de voorbereiding en het snijden van de vis en de niet gebakken porties moeten niet weggegooid worden, ze zullen voor een volgende maaltijd dienen. De ideale oplossing!