Fish Sticks : Voedingswaarde en tips

Vis biedt een variëteit aan nutrimenten voedingsstoffen, die essentieel zijn om ons gezond te houden; omdat er zo veel manieren zijn om ze te bereiden en ze te eten, kan men makkelijk genieten van twee aanbevolen maaltijden met vis per week.

Evenwichtige familiemaaltijden

Kinderen vruchten en groenten laten eten kan soms wel moeilijk zijn, laten we dan niet spreken over hen aan te moedigen om nieuwe maaltijden aan tafel te proberen. Iglo kan dit invullen als het over evenwichtige familiemaaltijden gaat, met de smakkelijke en voedzame Fish Sticks waarvan uw kinderen ook zeker zullen genieten!

Wat zit er in de fish sticks van Iglo?

We weten dat u belang hecht aan uw gezondheid, daarom zijn onze Iglo Fish Sticks smakelijk en voedzaam, bereid met eenvoudige ingrediënten zoals 100% visfilet en een gouden paneermeelkorstje.

In België is het aangeraden minstens twee porties vis per week te eten, één ervan zou vette vis moeten zijn. Dat betekent dat U van Fish Sticks kunt genieten  als deel van een evenwichtige en gezonde voeding en opgediend met uw favoriete koolhydraten en een mix van kleurrijke groenten is het een snel klaargemaakt  en gezond familiemaal.

Elke soort van onze Fish Sticks zijn onweerstaanbaar lekker en vol voedzame elementen die uw familie tijdens het eten al de voedingsstoffen, die ze nodig heeft zal geven. 

Hoe een evenwichtige maaltijd met Fish Sticks maken?

Smakelijk, gemakkelijk en uiterst onweerstaanbaar, Fish Sticks zijn sinds lang een basisproduct in de vriezer van vele families!

Onze variëteit van Fish Sticks maaltijden en recepten bevat Fish Stick taco’s, zo indien U creatief in de keuken wilt zijn dan kan Iglo U helpen! Kijk naar onze recepten variëteit voor meer maaltijden ideeën.

Evenwichtige familiemaaltijden met Fish Sticks voorbereiden is makkelijk, U moet gewoon de volgende drie ingrediënten zeker gebruiken voor een evenwichtig en voedzaam maal:

  • Proteïnen: Een goede bron proteïnen toevoegen is essentieel als U een evenwichtig familiemaal wil creëren. Onze Omega-3 Fish Sticks zijn een fantastische keuze voor kwaliteitsproteïnen en een gemakkelijke weg om uw familie twee keer per week, zoals aanbevolen, vis te laten eten.
  • Koolhydraten: Zetmeelrijke koolhydraten zoals pasta, rijst en aardappelen moeten een goede portie van uw maaltijd zijn en indien mogelijk eet U het best de volkoren versies. Koolhydraten zijn een perfecte energiebron en een belangrijk gedeelte van een evenwichtige voeding.
  • Fruit en groenten: Probeer minstens 5 porties fruit en groenten per dag te eten en zorg ervoor dat de helft van uw bord met een variëteit aan groenten gevuld is om de rest van uw gezond maal te vervolledigen. Verschillende groenten eten is belangrijk om uzelf een gemengde mix van vitaminen en mineralen te bieden, daarbij is het een goede manier om uw maaltijden smakelijker te maken dankzij een combinatie van kleurrijke groenten.

Met deze drie elementen op uw bord, bent U goed op weg om evenwichtige en voedzame gerechten voor heel de familie te maken terwijl U geniet van de voedingswaarden van Fish Sticks.

Of U ze graag eet als lunch of als hoofdmaaltijd, Iglo Fish Sticks zijn goed en knapperig en een manier om uw familie aan te moedigen om van vis te gaan houden. Met onze recepten variëteit zullen uw maaltijden nooit vervelend zijn en met zoveel verschillende manieren om van onze Fish Sticks te genieten, zijn we zeker dat U een evenwichtig maal zult vinden en waarvan de hele familie zal houden!