Diepvries vis bakken : Tips en recepten

Blijf doorlezen indien U inspiratie zoekt om diepvries vis te bereiden of enkele ideeën voor diepvries visrecepten wenst

Ze zijn rijk in voedingsstoffen en een fantastische proteïnebron, het is dus geen verrassing dat vis eten bijdraagt tot een gezonde en evenwichtige voeding. In België is het aanbevolen twee porties vis per week te eten om van hun essentiële voedingsstoffen te kunnen genieten en met ons Iglo gamma is het heel makkelijk praktische en smakelijke maaltijden in een paar minuten te bereiden.

Waarom is het belangrijk vis te eten?

Proteïnen stimuleren de spiergroei en helpen de spiermassa en een goed gebeente te behouden,  dit zijn maar enkele redenen waarom de consumptie van vis zo belangrijk is. Met zo’n scala van essentiële voedingsstoffen, die ons gezond helpen houden, is vis eten een goede manier om te weten dat U van een evenwichtige en gezonde voeding geniet. Sommige soorten zijn ook een perfecte Omega-3 bron, dit is een essentieel veztzuur dat ons lichaam niet zelf kan aanmaken. Dank zij onze Omega-3 fish sticks zult U uw Omega-3 inname bevorderen terwijl U van een smakelijke 100% visfilet met een krokant gepaneerd manteltje zult genieten.

Hoe kookt men diepvries vis?

Het mooie van Iglo diepvries vis is dat U voedzame, lekkere en gemakkelijk te bereiden maaltijden kunt maken, perfect voor mid-week maaltijden of voor goede familiemaaltijden. Onze diepvries vis behoudt zijn smaak en voedingswaarde, zo bent U zeker dat U en uw famile steeds voedzame maaltijden eten.

Lees meer over de kwaliteit van onze diepvries vis op onze rubrieken "Waarom kiezen voor diepvries ?", "Kwaliteit" en "Vis herkomst". 

Of U op de grill, of in de oven, of met de microgolfoven kookt, onze visrecepten zal U helpen creatief in de keuken te zijn met maaltijden waarvan de hele familie zal houden. U kunt onze Fish Sticks en gepaneerde diepvries vis op volgende wijzen bereiden:

  • Hoe bak je diepvries vis in de oven:  Bak rechtstreeks de i diepvries vis van vriezer naar de oven. Verwarm de oven op de temperatuur zoals op de verpakking wordt aangegeven. Bak de vis in het midden van de oven in een bakschotel tot hij krokant en goudkleurig is*
  • Hoe bak je diepvries vis op de grill: Warm de grill op de middelste stand. Grill de ingevroren vis en draai hem regelmatig tijdens het bakken. Bak tot hij krokant en goedkleurig is zoals aangeduid op de verpakking*
  • Hoe bak je diepvries vis in de microgolfoven: Bereid zoals aangeduid op de verpakkin. *Laat 1 minuut rusten.

* Vergeet niet de instructies op de verpakking voor individuele tijden en temperaturen te lezen. Zorg dat het voedsel goed opgewarmd is. Deze instructies zijn enkel raadgevingen. Zet nooit ontdooid voedsel terug in de diepvriezer.

Diepvries visrecepten

Diepvries vis bakken is een leuke manier om van gezonde en voedzame maaltijden te genieten, zeker als U geen ideeën heeft en dat U meer tijd wilt nemen om bij uw familie en vrienden te zijn in de plaats van in de keuken. Er zijn Griekse wrap met Fish Sticks, Lasagne met zalm en spinazie met roomsaus en Zalm Teriyaki. Ons Iglo gamma van visrecepten zal zeker iets op het menu hebben dat iedereen zal aanstaan.