Eén keer per week vis, eindeloos veel voordelen

Eén keer per week vis, eindeloos veel voordelen

Voel je zo gezond als een vis

Je gezond voelen gaat samen met een gevarieerd eetpatroon. Aarzel dus niet om 1 à 2 keer per week vis te eten. Want vis zit boordevol goede voedingsstoffen en essentiële omega-3-vetzuren. Die helpen jou als volwassene om fit te blijven en je kroost om flink te groeien.

Traditie om in ere te houden

Al eeuwenlang verzamelen families op vrijdag rond de eettafel voor een heerlijk stukje vis. Bij iglo moedigen we die traditie aan. Omdat Vrijdag Visdag goed is voor je gezondheid, maar ook omdat het zo gezellig is. Beeld je even in: in 1-2-3 tover je een heerlijke vismaaltijd op tafel waarop iedereen verzot is. De tijd die je wint in de keuken, kan je samen doorbrengen aan tafel. Goed gevonden, toch?

De missie van Captain iglo

Captain iglo heeft een belangrijke missie. Hij wil nóg meer mensen de vele voordelen van vis laten ontdekken. Want de kapitein weet één ding: iedereen lust vis en zeker de vis van iglo. Want die wordt duurzaam gevangen en direct na vangst ingevroren om de versheid en kwaliteit te behouden.

Met fish sticks, natuurvis, bereide of gepaneerde vis van Captain iglo, gemaakt van simpele ingrediënten, vist niemand naast het net!