Wat eten we vanavond ? 

“ Wat eten we vanavond?”  

Een vraag die elke dag in elk gezin wordt gesteld ...

... maar vandaag hebben we meer aan ons hoofd dan het avondeten. We proberen samen te leren, samen te lachen, samen te leven, we doen ons best om er te zijn voor elkaar, zelfs vanop afstand.

Iedereen draagt z’n steentje bij, ook wij, om iedereen te helpen op eender welke manier. 

Scroll naar beneden voor manieren om iedereen rond etenstijd gelukkig te maken - en nog veel meer tijdens de lunch! Van computerspelletjes tot samen spelen, of ideeën over hoe u uw diepvriesopslag kunt maximaliseren en, van snelle en gemakkelijke recepttips tot eenvoudige ideeën om een gezond en voedzaam gerecht te maken.

We hopen dat het helpt, al is het maar een klein beetje.

Hoe uw kinderen thuis bezighouden ?

U weet niet meer hoe u uw kinderen tijdens deze lange periode thuis bezig kunt houden? Bekijk onze ideeën voor “thuis”-activiteiten voor plezier met het hele gezin!

Wat eten we vanavond?  Gemakkelijke recepttips en eenvoudige ideeën 

Nu merk je wellicht dat je meer mensen hebt die je helpen de tafel te dekken! En zeker dat je veel meer lunches moet maken. Hier zijn enkele ideeën om u te helpen om een gezond en gebalanceerd gerecht klaar te maken.

Receptinspiratie

Wat eten we vanavond? Gezonde maaltijden voor iedereen!

Het begint allemaal met voedzame ingrediënten. Hier zijn enkele ideeën om u te helpen bij het maken van gezonde maaltijden.

Wat eten we vanavond? tips om het meeste en het beste uit uw diepvries te halen

Het correct gebruiken van de diepvries kan een kunst worden genoemd. Hier zijn een paar ideeën om het meeste uit uw diepvries te halen en er het beste gerecht van te maken.