Hoe uw kinderen

thuis bezighouden ?

 Kinderen zijn de bordspellen beu. Ze willen niet meer op de muren tekenen. En nu vraagt u zich wanhopig af wat u met de kinderen moet doen als volgende activiteit? Weet dat u niet de enige bent die zich afvraagt: "Hoe de kinderen thuis bezighouden?" want op dit moment zijn kinderen echte energieballen op zoek naar bezigheden om stoom af te blazen en plezier te beleven. Maar ze thuis entertainen is een fulltime baan. U hebt ideeën nodig. 

En wij hebben uw noodkreet gehoord. Daarom werkten we aan ideeën voor gezinsactiviteiten die leuk en gemakkelijk uit te voeren zijn om de verveling te overwinnen die zich in deze lange periode thuis kan voordoen. Van het eenvoudige kleuren tot de speurtocht, ontdek de originele ideeën om binnen te spelen die ons team heeft uitgewerkt om uw kinderen bezig te houden en om ze zich te laten amuseren. Voordat u het doorhebt, vragen ze u al: "Wat eten we vanavond?".

Kleur het universum van Captain iglo

Op de vraag “Hoe de kinderen thuis bezighouden?” is er een standaard en eenvoudig antwoord, kleuren! Download een zwart-wit versie van deze prachtige tekening met aquatische motieven van Gareth Lucas, een illustrator voor kinderen. Dit zou uw aspirant-artiesten de inspiratie moeten geven die ze nodig hebben voor een geweldige kleuractiviteit.

Download de pdf hier.

YU kunt meer van Gareth's artistieke werk ontdekken op zijn Instagram @garethlucasart

Geïmproviseerde muziekstation 

Laat uw kinderen wat van uw kookgerei gebruiken, zoals oude pannen of schalen, om hun eigen drumstel te creëren. Laat ze stoom afblazen en op hun geïmproviseerde muziekstation kloppen door ze op de maat te laten kloppen. Zodra hun energie gekanaliseerd en uitgewerkt is, zal het geluid van hun geïmproviseerde concerto plaatsmaken voor meer rust. Het enige dat u hoeft te doen, is het materiaal verzamelen en de kookervaring uitbreiden om het avondeten voor te bereiden.  

Schattenjacht

Ontdek de ontdekkingsreiziger in uw kind, terwijl u in het comfort van uw huis verblijft, met een fantasierijke speurtocht. Creëer een circuit dat bestaat uit puzzels om op te lossen en met valstrikken, de ene nog origineler dan de andere. Kijk hoe ze over een zee van met haaien geteisterde dekens trekken, de beroemde kussenberg beklimmen, de oude wandkast in de kelder durven betreden om te proberen het verschrikkelijke monster te verslaan dat de schat bewaart ... en dat alles vóór etenstijd.

Aquarium

 

 

 

 

Wat heb je nodig:

 • Kartonnen doos met deksel, schaar, lijmstift, pen, krijt, scalpel, gekleurd papier / kaart, naaigerief / touwtje, huishoudfolie (optioneel), knoppen (optioneel)

hoe ga je te werk:

 • Snijd het deksel / de voorkant van de doos af en laat een kader achter.
 • Kleef blauw papier aan de binnenkant van de doos en bedek ook de zijkanten van de doos.
 • Optioneel - neem een ander tint blauw papier en kleef deze aan de binnenkant van de doos. Kleef vershoudfolie bovenop.
 • Knip drie lijnen van 1 mm in de bovenkant van de doos en knip zeewiervormen uit de groene kaart en plak ze aan de binnenkant van het "kader" aan de voorkant van de doos.
 • Knip visvormen uit verschillende kleuren en teken ogen en schubben.
 • Optioneel - Knip bootvormen uit karton en gebruik krijt om de zeilen te kleuren.
 • Gebruik touw om elke boot aan elke vis te bevestigen, laat ongeveer 6 cm-8 cm over of touw ertussen. Als je wilt dat de vis beweegt, rijg dan een grote knop onder elke boot. U kunt ook elke vis op een knop rijgen.
 • Steek elke vis door elke sleuf in de bovenkant van de doos.

Mini tafelvoetbal

 

 

Wat heb je nodig:

Kartonnen doos zonder de bovenkant, 4 of 6 rietjes (afhankelijk van de grootte van je doos), Groen papier / verf, krijt, schaar, scalpel, lijmstift, nagelvijlen / Lollystokjes, vilstift of verf, aluminiumfolie voor de "voetbal".

Hoe ga je te werk:

 • Snijd 4 (of 6) gaten langs de lange zijden van elke doos en zorg ervoor dat ze aan beide kanten op eenzelfde lijn liggen.
 • Snijd rechthoeken uit de korte zijden van de doos voor de doelen.
 • Snij het groene papier op maat en lijm het aan de binnenkant van de doos.
 • Voeg markeringen op het voetbalveld toe met krijt.
 • Rijg een rietje door elk gat.
 • Knip de nagelvijltjes / lollystokjes op maat en maak twee verschillende kleuren met viltstift of verf.
 • Knip voorzichtig de spleten in de rietjes. Als je 4 rietjes gebruikt, rangschik dan als 1, 3, 3, 1.Als je 6 rietjes gebruikt, rangschik dan als 1, 2, 3, 3, 2, 1.
 • Gebruik aluminiumfolie om een bal klein genoeg te maken om onder de rietjes te passen.

Guitaar

 

 Wat heb je nodig:

Kartonnen doos, elastiekjes (liefst een paar verschillende diktes), scalpel, potlood, stokje / sushi stokje, schildergerief + verfborstel (optioneel)

 

hoe ga je te werk:

 • Optioneel - schilder een gitaar op de kartonnen doos.
 • Gebruik een toiletrolbuis om een cirkel op de doos te tekenen. Knip de cirkel voorzichtig uit met een scalpel.
 • Wikkel de elastiekjes om de doos en plaats het stokje onder één uiteinde om ze iets op te tillen.