Kwaliteit

Vis

Iglo is erg bezig met duurzame visvangst en draagt dan ook al jaren het MSC-label. Dit label staat ervoor garant dat we werken aan een goede en langdurige toekomst voor de visvangst en niet aan overbevissing doen. Ook is het voor ons erg belangrijk dat onze visfilets van de beste kwaliteit zijn en voldoende natuurlijk selenium bevatten. Dit is een mineraal dat ondersteuning biedt aan het immuunsysteem en de cellen sterker maakt en beschermd. Ook zorgt Iglo ervoor dat er geen additieven, kleurstoffen of bewaarmiddelen in onze filets komen.

Onze verpakkingen zorgen ervoor dat u kan zien wat u koopt en we proberen ze ook zo efficiënt mogelijk te maken om verspilling tegen te gaan. Om ervoor te zorgen dat u thuis heerlijke visfilets kan klaarmaken snijden we onze vis in stukken van dezelfde grote zodat  de bereidingswijze altijd klopt en er geen discussie ontstaat voor het grootste stuk.

Groenten

De groenten van Iglo worden met de grootste zorg geoogst; ze worden in slechts enkele uren van het veld gehaald, gewassen, verpakt en diepgevroren zodat hun smaak, kleur en voedingsstoffen bewaard blijven. 

Wist u dat onze groenten verser kunnen zijn dan die in de versafdeling? De boontjes die u koopt in de winkel kunnen al tot 13 dagen oud zijn en de halve wereld hebben overgereisd. Wij halen onze groenten van naburige landen en verkleinen zo onze ecologische voetafdruk en garanderen écht verse groenten!

Kip

De kip die Iglo gebruikt bevat geen toegevoegde smaakversterkers,  kleur-of bewaarmiddelen en bestaat uit 100% kippenborstfilet. We halen onze kippen enkel van zorgvuldig geselecteerde boerderijen die zich bezighouden met hun welzijn en gezondheid. Enkele keren per dag wordt gecontroleerd of ze nog vers water en voedsel hebben en ze hebben ook voldoende plek om rond te lopen. De kipproducten die Iglo aanbiedt zijn samengesteld door onze chefs die enkel werken met kip van hoge kwaliteit en bovendien ook garanderen dat onze producten binnen een dagelijks gevarieerd menu passen.