Soba Noedels met vegetarische balletjes by Marie Gourmandise

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Soba Noedels met vegetarische balletjes by Marie Gourmandise

Soba Noedels met vegetarische balletjes by Marie Gourmandise

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2

Ingrediënten

8 
 vegetarische balletjes iglo Green Cuisine
vegetarische dumplings verpakking
1 pakje sobanoedels  
1 komkommer 
1 courgette  
jonge ui  
1 eetlepel verse gember  
2 eetlepels ahornsiroop 
2 eetlepels rijstazijn  
1 eetlepel sesamolie 
2 eetlepels sojasaus 
1 eetlepel munt, koriander en verse peterselie 
limoensap 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Leg de diepvries vegetarische balletjes iglo Green Cuisine in een ovenschaal in het midden van de oven. Verwarm gedurende 14 minuten. Zet het vervolgens opzij en laat het afkoelen.

  2. Begin met het koken van de noedels. Voer het af en zet het opzij.

  3. Snijd de komkommer en de courgette in julienne reepjes. Rasp de gember. Snijd de jonge ui.

  4. Giet in een kom: sojasaus, rijstazijn, sesamolie, ahornsiroop en meng dit stevig.

  5. Meng alle ingrediënten, voeg de warme Green Cuisine balletjes toe en besprenkel met citroensap!

  6. PS: het beste van dit gerecht is dat het kan worden geserveerd met elke groente die je in huis hebt (champignon, tomaat, aubergine, etc.). Bak ze gewoon een paar seconden in olijfolie en voeg ze toe aan de salade.