Ingrediënten
4
artisjokbodems
50
g
platte kaas
1
el
kappertjes
3
el
parmezaanse kaas, geraspt
provençaalse kruiden
3
el
zonnebloempitten
zout
Bereiding
- Spinazie bij een lage temperatuur in een kleine pan ontdooien.
Doe de ontdooide spinazie en kruiden samen met de platte kaas en 1/2 eetlepel kappertjes in een hoge bak. Leg de overgebleven kappertjes er naast ter decoratie.
Vermeng de ingrediënten met een pureerstaaf tot een smeuïge massa.
Voeg parmezaanse kaas en zonnebloempitten toe. Pureer opnieuw (kort), zodat de massa wat steviger wordt. Breng op smaak met zout.
Laat de artisjokbodems uitlekken en vul met de spinazie.
De gevulde artisjok bodem naar keuze met wat kwartel-ei of cocktailtomaten decoreren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven