Pizza met spinazie, mozzarella en zalm

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Een lekkere pizza met zalm en spinazie van Iglo!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1 
bol
 
mozzarella
1 
pakje
 
tomatensaus
1 
pizzabodem

Bereiding

  1. Haal de zalm uit de verpakking en laat deze even in de koelkast ontdooien.

  2. Bereid ondertussen de bladspinazie zoals aangegeven staat op de verpakking.

  3. Haal de zalm uit de koelkast en snij deze in kleine blokjes.

  4. Bestrijk de pizzabodem met de tomatensaus.

  5. Leg vervolgens voorzichtig de bladspinazie op de pizza en werkt het geheel af met schijfjes mozzarella en de zalmblokjes,

  6. Bereid de pizza in de oven, 20 minuten op 200 graden.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven