
15 min.
voorbereidingstijd
25 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Bereid de spinazie & zalm volgens de instructies op de verpakking.
- Doe de eieren samen met de room en Parmezaanse kaas in een kom. Meng alles goed en kruid het
mengsel met zout, peper en een snuifje nootmuskaat. - Leg het vel bladerdeeg in een bakvorm, verdeel de spinazie en de bereide zalm (in stukjes) over het
bladerdeeg en bestrooi met de kruiden. - Giet het eimengsel over de zalm en strooi er vervolgens de geraspte Gruyère over (optioneel).
- Bak de quiche in een voorverwarmde oven van 200℃ gedurende 25 tot 30 minuten tot de vulling
gestold is en de quiche lekker knapperig.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Bladspinazie met roomsaus 450g
Gehakte
dille
(vers of diepgevroren)
3
eieren
200
g
Atlantische Zalm | 2 filets
25
cl
room
1
rol bladerbeeg
basilicum, verse blaadjes
30
g
Parmezaanse kaas, geraspt
50
g
gruyere
1
snufje
nootmuskaat
zout en peper











