Quiche met zalm en spinazie

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Gehakte 
dille
 
(vers of diepgevroren)
3 
eieren
25 
cl
 
room
1 
rol bladerbeeg
basilicum, verse blaadjes
30 
g
 
Parmezaanse kaas, geraspt
50 
g
 
gruyere
1 
snufje
 
nootmuskaat
zout en peper

Bereiding

  1. Giet het eimengsel over de zalm en strooi er vervolgens de geraspte Gruyère over (optioneel). 
  2. Leg het vel bladerdeeg in een bakvorm, verdeel de spinazie en de bereide zalm (in stukjes) over het bladerdeeg en bestrooi met de kruiden.
  3. Doe de eieren samen met de room en Parmezaanse kaas in een kom. Meng alles goed en kruid het mengsel met  zout, peper en een snuifje nootmuskaat.
  4. Bereid de spinazie & zalm volgens de instructies op de verpakking. 
  5. Bak de quiche in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 25 tot 30 minuten tot de vulling gestold is en de quiche lekker knapperig.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven