Hoe moet ik diepvries spinazie van iglo bereiden?

De spinazie van Iglo moet niet worden ontdooid voor de bereiding en kan zowel worden klaargemaakt in de microwave als in een kookpot of wok.  
Bereiden van spinazie in de microwave.

Om de spinazie te bereiden met de microwave, plaatst u de diepgevroren spinazie in een afgedekte schotel die geschikt is voor gebruik in de microwave. Verwarm de spinazie op het maximaal vermogen (750 W). De exacte bereidingstijd varieert in functie van de hoeveelheid van de portie en het specifieke product, doch varieert in het algemeen tussen de 6 minuten (voor een portie, ongeveer 150 gram) tot 14 minuten (voor vier porties, ongeveer 600 gram). Deze informatie staat altijd op de verpakking. Wanneer u de helft van de gaartijd bereikt, meng dan even goed de spinazie, en meng deze vervolgens opnieuw net voor het serveren.
Bereiden van spinazie in een kookpot.

Voor de bereiding van de spinazie in een kookpot: giet de gewenste hoeveelheid diepgevroren spinazie in een kookpot en verwarm deze op een zacht vuurtje. Meng regelmatig doorheen de spinazie en breng deze net voor het serveren even naar het kookpunt.
Bereiden van spinazie in een wok.

Naast de bereiding van de spinazie in de microwave of in de kookpot, kunt u de Iglo spinazie ook bereiden in een wok. Giet de spinazie in de wok en verwarm deze aan een hoge temperatuur. Van zodra de spinazie warm is, kunt u de andere ingrediënten toevoegen in de wok.
Op zoek naar nieuwe bereidingsmanieren voor spinazie? Tijdens het bereiden van de spinazie voegt u wat aromatische Italiaanse kruiden toe, wat room, gefrituurde ui of verse look. Vind nog meer inspiratie en ontdek nieuwe recepten.
U hebt het begrepen, spinazie is niet enkel rijk aan vitamines maar is ook een eenvoudig te bereiden groente. Kinderen spinazie doen eten is bijgevolg zeer bevorderlijk voor hun gezondheid.