Tagliatelle met Atlantische zalm en dille

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

350 
g
 
tagliatelle
100 
g
 
peultjes
250 
g
 
kerstomaten
6 
el
 
witte wijn
2 
el
 
grove mosterd
2 
teentjes
 
knoflook
1 
bosje
 
dille
6 
el
 
olijfolie
1 
el
 
balsamico azijn
zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 150 °C).
  2. Leg de bevroren zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi met zout en peper.
  3. Klop de witte wijn en mosterd door elkaar en schenk dit over de zalm.
  4. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie, schuif de vis in de oven en laat de vis in ongeveer 20 minuten net gaar worden.
  5. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  6. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook ongeveer 2 minuten. Voeg de peultjes toe en roerbak ze ongeveer 4 minuten mee.
  7. Voeg tomaatjes toe en bak ze ongeveer 1 minuut tot ze net zacht zijn. Meng de balsamicoazijn en 4 eetlepels olijfolie erdoor.
  8. Giet de pasta af en schep de pasta met de helft van de fijngesneden dille door het tomaatmengsel. Bestrooi met versgemalen peper.
  9. Schep de pasta op 4 borden, verdeel de zalm erover en bestrooi met de rest van de fijngesneden dille.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven