Visbrochetten

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Een heerlijke brochette met natuurvis van Iglo!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1 
pakje
 
scampi's
paprika
rode ui
olijfolie

Bereiding

  1. Neem de zalm en de kabeljauw uit de verpakking en laat even ontdooien in de koelkast.
  2. Snijd ondertussen de groenten (ui en paprika) in kleine "vierkante" schijfjes voor op de brochetten.
  3. Laat de scampi's even ontdooien in een kom.
  4. Snijd de zalm en de kabeljauw in blokken (deze mogen groot genoeg zijn).
  5. Stel de brochetten samen zoals u dat zelf wenst.
  6. Doe een beetje olijfolie op de brochetten.
  7. Grill de visbrochetten in een grillpan of op de grill, smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven