Zalm Teriyaki

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

500 
g
 
wokgroenten teriyaki
200 
g
 
rijst

Bereiding

  1. Snijd de zalm in blokjes en bak deze goudbruin.
  2. Verwijder ze uit de pan en leg ze apart.
  3. Voeg vervolgens de nog bevroren wokgroenten toe aan het nog hete braadvocht en roerbak het geheel 5-8 minuten.
  4. Voeg daarna de zalm en de woksaus toe en verwarm dit even mee.
  5. Serveer met rijst.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven