Italiaanse zalm pasta

zalmpasta
10 min.
voorbereidingstijd
15 min.
kooktijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Kook de pasta in kokend water, met een beetje zout, volgens de aanwijzing op de verpakking.

  2. Ontdooi de zalmfilet in een pan op laag vuur. Voeg de melk en kerstomaten toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur.

  3. Voeg daarna de pasta en mozzarella toe en verhit nog 2 minuten, af en toe roeren. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
pak
 
Atlantische Zalm | 2 filets
250 
g
 
penne
16 
kerstomaten
200 
g
 
mozzarella
160 
ml
 
melk
peper
zout

Hier te koop

  • Delhaize
  • Shop Link 2

Heb jij dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden