Italiaanse zalm pasta

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

250 
g
 
penne
16 
kerstomaten
200 
g
 
mozzarella
160 
ml
 
melk
peper
zout

Bereiding

  1. Kook de pasta in kokend water, met een beetje zout, volgens de aanwijzing op de verpakking.

  2. Ontdooi de zalmfilet in een pan op laag vuur. Voeg de melk en kerstomaten toe en bak 5 minuten op middelhoog vuur.

  3. Voeg daarna de pasta en mozzarella toe en verhit nog 2 minuten, af en toe roeren. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven