Diepvriesproducten voordelen : kwaliteit niet verloren

 

Diepgevroren gaat de kwaliteit niet verloren

Neen, bij iglo laat het ons niet koud: goed eten is belangrijk!

Niet alleen maken onze producten uw leven eenvoudiger, bovenal staat kwaliteit:  

 

Onze producten zijn uitstekend, natuurlijk! Bij iglo verwennen we de papillen: onze producten smaken steeds naar meer. Want diepgevroren gaat de kwalitetit niet verloren !

 

Bovendien zijn onze producten :  

  1. Duurzaam: onze visproducten zijn afkomstig van duurzame visvangst & bovendien helpt diepvries de afvalberg te verminderen !
  2. Bereid zonder toevoeging van bewaarmiddelen
  3. Supersnel diepgevroren voor een maximum aan vitamines en smaak 

Visproducten van duurzame visvangst

Onze visproducten zijn heerlijk simpel. Zij bevatten enkel eenvoudige maar kwalitatieve keukeningrediënten.

 

Maar onze visfilets maken deel uit van verantwoorde visvangst en dragen het MSC logo. Dit label maakt het mogelijk om de visbestanden in stand te houden en de impact van visvangst op het milieu te verminderen. Bovendien wordt dit label enkel toegekend aan bedrijven die een efficient beheersysteem hebben dat toelaat om aan 28 criteria te voldoen !  

 

Ontdek meer over onze visproducten

Diepvries is de meest natuurlijke vorm van bewaren

  1. Het behoudt de nutritionele kwaliteiten van het voedsel.
  2. Het vermindert de hoeveelheid afval in elke stap van de keten. Ook bij u thuis! U kan uw afval met maar liefst 47% reduceren als u diepvries gebruikt.

Wij hebben gekookt voor u, zonder toevoeging van bewaarmiddelen aan de bereiding

Al onze producten zijn  nauwgezet bereid door onze chefs en bevatten enkel ingrediënten van eerste kwaliteit, met zorg geselecteerd door onze chefs en bereid zonder toevoeging van bewaarmiddelen.

We kennen de herkomst van elk ingrediënt en voeren strikte controles uit zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Ontdek meer over ons bereide maaltijden

Al onze producten worden razendsnel diepgevroren

Onze producten zijn steeds in seizoen: vers van het veld  worden ze onmiddellijk ingevroren na het oogsten. Wist u dat de gemiddelde tijd van een iglo diepvrieserwt  van veld naar diepvries slechts 90 min. bedraagt?

 

Onze fabrieken staan net naast de velden om deze unieke kwaliteit te kunnen garanderen. Zo bevatten diepvriesgroenten, 43 tot 350% meer vitamine C  als verse groenten (spinzaie, erwten, boontjes, gemeten 2 dagen na het oogsten) !

 

Ontdenk meer over onze diepviesgroenten

Dankzij iglo wordt uw leven eenvoudiger !

We horen uw noden en verstaan dat u soms minder tijd hebt om te koken. Vandaag ligt het tempo in onze maatschappij razend hoog! Daarom heeft iglo beslist om voedzame en smaakvolle producten, die bovendien makkelijk te bereiden zijn, toegankelijk te maken voor iedereen !  

U kan zelf bepalen hoe ver u hierin gaat ! Ons assortiment start met een aanbod van voorgewassen en gesneden groenten, over bereide maaltijdcomponenten, tot volledig bereide maaltijden door onze chefs.