Voeding waarvan de hele familie houdt

Bij Iglo zijn we fier want de hele famile houdt van onze voeding. Ontdek hoe onze favoriete voeding in leuke familiemaaltijden gebruikt kunnen worden.

Bij Iglo proberen we heerlijke producten, die door de hele familie geapprecieerd worden te maken. We weten dat kinderen de moeilijkst te overtuigen critici zijn, en daarom ziet Iglo erop toe  om die producten te produceren, die ze graag eten en die de mama’s en de papa’s hun graag zullen opdienen. Dit zijn enkele van onze iconische producten waarvan we weten dat de kinderen erop verzot zijn en een beetje inspiratie om ze in uw familiemaaltijden te integreren.

Smeuïge en heerlijke spinazie

Wie houdt niet van spinazie met roomsaus? Deze smeuïge schotel vol geuren en smaken is een perfecte garnituur voor een maaltijd en een lekker en voedzaam middel om spinazie door uw kinderen te laten eten. Spinazie zijn fantastische groenten om de familie te voeden want ze zijn vol vitamine A, die uitstekend voor de goede gezondheid van het zicht zijn en ze bevatten ook foliumzuur en kalium. Onze spinazie biedt al deze lekkernijen. Onze standaard spinazie met roomsaus maakt deel uit de favoriete schotels van de familie. Nog een ultieme raad, ze zijn verrukkelijk opgediend met vis.

Zoete en zachte erwtjes

Kinderen hebben een natuurlijke affiniteit met zoete voeding en het grote nieuws is dat onze erwtjes op natuurlijke wijze zoet zijn ondanks ze weinig koolhydraten bevatten! Onze erwtjes hebben een zeer zachte textuur en zijn heel veelzijdig, dus perfect om gevarieerde maaltijden voor de hele famile klaar te maken. U kunt ze stomen of bereiden in de microgolf-oven, gebruiken als garnituur of voor een volledige maaltijd, gemengd met pompoen en aardappelen of zelfs zoete aardappelen om een puree te maken, of bij uw favoriete stoompot, stoofvlees, gebraden rundsvlees, quiche, gehakt of curry voegen, ze zullen altijd een heerlijke smaakontploffing aan uw maaltijd geven.

Vergeet niet dat onze erwtjes rijk aan proteïnen en voedselvezels zijn, dat ze vitamine C en B1 bevatten. Ze zijn dus tevens voedzaam voor heel de familie!

Fish Sticks, een middel om uw kinderen van vis te laten houden

We weten dat de kinderen dol op Fish Sticks zijn! Dat is omdat ze voor de kinderen een uitstekend ankerpunt voor de smaak van vis zijn, daarmee bedoelen we dat ze de kinderen helpen om van vis te houden en ze stellen ook goede eetgewoontes voor de toekomst in. We zijn ook heel fier op onze Fish Sticks want ze zijn zo voedzaam en goed voor kinderen. Ze zijn een grote bron van proteïnen maar ook van veel andere belangrijke voedingsstoffen voor de kinderen. Naargelang het Fish Sticks product kan een maaltijd voedingsstoffen zoals iodine, selenium, vitamine B12 en/of Omega-3 aanbieden. Omega-3 is heel belangrijk voor een normale groei en ontwikkeling van de kinderen en onze Fish Sticks met Omega-3 zijn er een uitstekende bron voor.

Ze bevatten koolvis die heel rijk aan Omega-3 is ondanks hij geen vette vis is. Omdat Alaska pollak een zachte vis met wit vlees is kan hij makkelijk in de voeding van kinderen, die niet van de sterkere smaak van vette vissen zoals zalm en makreel houden ingevoerd worden. We verzekeren U ook dat de heerlijke omhulling met minder verzadigde oliën bereid wordt en de typische kleur en smaak zijn te danken aan de kruidenmengeling die we gebruiken in de plaats van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ze maken deel uit de favorieten van de familie!

Voor inspiratie voor Fish Sticks, surf naar onze recepten pagina