Waar komt onze vis vandaan?

Waar komt onze vis vandaan?

Onze Vistraceertool

We hebben onze Vistraceertool opgezet om het onze visstickfans gemakkelijk te maken om onze visproducten te traceren. Ontdek hoe onze vis wordt gevangen en leer meer over de verschillende soorten. Voer gewoon de Herkomstcode (naast de houdbaarheidsdatum op de zijkant van onze verpakking in de witte ruimte) in en klik op Go.

We kopen vis en zeevruchten verantwoord in

Wist u dat tegen 2050 de wereldbevolking naar verwachting uit 9,5 miljard mensen zal bestaan? EEen groeiende bevolking betekent een groeiende vraag naar gezonde eiwitten.
Alle visserijen of kwekerijen waar wij inkopen, moeten zeer hoge normen hanteren. We hebben lang gewerkt met veel visserijen, wat betekent dat we in de loop der jaren een aantal hebben kunnen aanmoedigen om gecertificeerd te worden.

We volgens ons strikte beleid inzake de Inkoop van Vis en Zeevruchten om ervoor te zorgen dat alle visserijen voldoen aan de internationaal overeengekomen principes van Verantwoord Visserijbeheer.

Ons Doel
100% vis en zeevruchten van duurzame visserij of verantwoorde landbouw tegen 2025

In het wild gevangen vis en zeevruchten

Via onze merken zijn we in 1997 stichtend lid geworden van het Marine Stewardship Council (MSC). Vandaag zijn we er trots op dat meer dan 90% van de in het wild gevangen vis die we gebruiken MSC-gecertificeerd is, wat ons wereldwijd tot de grootste merkgebruiker van het MSC-milieulabel maakt.

Ons doel is om mensen te helpen gezonde, voedzame en duurzame voedselkeuzes te maken door de beschikbaarheid van duurzaam ingekochte vis in heel Europa te vergroten.

Gekweekte vis en zeevruchten

Naast in het wild gevangen vis, kopen wij alleen gekweekte vis en zeevruchten in die voldoen aan onafhankelijk geverifieerde verantwoorde aquacultuurnormen zoals die van het ASC (Aquaculture Stewardship Council).

Ontdek hier meer over aquacultuur.

Ontdek hier meer over hoe we vis inkopen.