Ingrediënten
250
g
lasagnevellen
250
g
mascarpone of roomkaas
1
el
tomatenblokjes uit blik
500
g
rundergehakt
100
g
geraspte kaas
3
el
olijfolie
1
teentje
knoflook, fijngesneden
1
ui, fijngesneden
zout en peper
1
tl
gedroogde oregano
Bereiding
- Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en knoflook, voeg vervolgens het gehakt en de oregano toe. Bak het gehakt gaar.
- Voeg vervolgens de tomaten en mascarpone toe en breng op smaak met peper en zout.
- Bereid de iglo gehakte spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes iglo gehakte spinazie, gehaktsaus en lasagnevellen.
- Eindig met een laagje iglo gehakte spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.
- Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 minuten. Eet smakelijk!