Spinazie met roomsaus: de perfecte combinatie van hartigheid en smaak

Spinazie met roomsaus: de perfecte combinatie van hartigheid en smaak

Ha, spinazie. De beroemde groente die matroos Popeye in enkele happen supersterk maakt. Wie wordt niet nostalgisch van deze bladgroente? Onze favoriete tekenfilm op de televisie, spinazie met roomsaus, fish sticks en aardappelen voor het avondeten ... Deze smakelijke groente wordt nog steeds gekoesterd.

Bij Iglo weten we hoe belangrijk spinazie van goede kwaliteit is. We zijn dan ook trotse spinazie-experts. Spinazie is onze passie en ons vak, en daarom zijn we er zo goed in. We streven ernaar om spinazie van de beste kwaliteit rechtstreeks van onze kwekerijen naar je tafel te brengen, zodat je van de smakelijkste gerechten kunt genieten.

Onze verse spinazie is uiterst voedzaam en lekker. Het is het perfecte ingrediënt voor een evenwichtige maaltijd. Omdat spinazie zo veelzijdig is, is de groente wereldwijd populair en wordt ze in een groot aantal verschillende gerechten overal ter wereld gebruikt.

Onze spinazie met roomsaus wordt vers diepgevroren en heeft een romige textuur met een heerlijk gezonde smaak. Ze zit barstensvol met voedingsstoffen en gezonde bouwstoffen omdat we de groente diepvriezen zodra ze is geoogst.

Dankzij haar romige smaak is onze spinazie perfect voor kinderen. Bovendien helpt ze het hele gezin om de aanbevolen vijf porties groente per dag te eten. Niets gemakkelijker dan diepgevroren spinazie aan allerhande heerlijke gerechten toe te voegen, zodat het hele gezin kan smullen. Onze spinazie is eenvoudig te maken, kijk op onze spinazie bereiden pagina.

Diepvries spinazie, barstensvol smaak

Wie gezonde voeding denkt, denkt meestal aan eentonig en saai eten. Daarom houden we zo van Iglo's diepgevroren spinazie. Niet alleen zit ze barstensvol voedzame stoffen, ze smaakt ook heerlijk. Het perfecte extraatje voor een gezond, evenwichtig dieet.

We vriezen onze vers geoogste spinazie meteen in, zodat de voedingsstoffen en de hoge kwaliteit bewaard blijven. Onze spinaziebladeren worden eerst schoongemaakt en vervolgens geblancheerd om ze dan binnen de vier uur diep te vriezen. Omdat we er speciaal op toezien dat er zo weinig mogelijk tijd verloopt tussen het oogsten en het diepvriezen van de spinazie, kunnen de fantastische vitamines en mineralen die goed zijn voor je lichaam bewaard blijven.

Spinazie bevat belangrijke voedingsstoffen zoals: vitamines A en K, folaat/foliumzuur en het mineraal kalium. Daarnaast bevat spinazie weinig calorieën en veel vezels. De groente is rijk aan voedingsstoffen en is daarom een uitstekende keuze om de dagelijkse functies van je lichaam te ondersteunen.

Lekkere romige smaak

De heerlijke romige consistentie is een van de beste troeven van onze diepgevroren spinazie met roomsaus. Door de romige textuur kan je de groente gemakkelijk voor sauzen, vleessaus en soepen gebruiken. Diepgevroren spinazie met roomsaus is veelzijdig en leent zich voor allerhande recepten uit de wereldkeuken, zoals noedels, quiches en veel meer.

De smeuïgheid van spinazie met roomsaus is ook een absolute voltreffer bij kinderen. Ze is gemakkelijk te eten, smakelijk en voegt kleur toe aan een saai gerecht. Een schitterende toevoeging aan elke maaltijd voor het hele gezin.

Gemak binnen handbereik

Gedaan met groente wassen, snijden en bereiden. Snel koken is voortaan aan de orde. Onze diepgevroren spinazie met roomsaus kan rechtstreeks uit de diepvriezer in de microgolfoven of kookpan. Zo heb je de tijd om de tafel te dekken en verlies je minder tijd bij het bereiden van groenten.

Nog een voordeel van diepgevroren spinazie met roomsaus: je gebruikt enkel wat je nodig hebt. De rest kan netjes opgeborgen blijven zonder aan kwaliteit te verliezen, tot wanneer je ze terug wil gebruiken. In tegenstelling tot verse groenten veroorzaakt diepgevroren spinazie minder afval en zorgt het voor een meerwaarde van de voeding die je in de winkel koopt.

Net zoals al onze diepgevroren groenten is spinazie met roomsaus van Iglo altijd beschikbaar, ongeacht het seizoen. Het spinazieseizoen loopt van begin maart tot augustus, wanneer we de groente oogsten. Je hoeft je echter geen zorgen te maken over ons oogstseizoen. We vriezen onze spinazie in op haar hoogtepunt, zodat je het hele jaar door kunt genieten van haar kwaliteit en voedingsstoffen!