Spinazie met roomsaus: de perfecte combinatie van hartigheid en smaak

Spinazie met roomsaus: de perfecte combinatie van hartigheid en smaak

Diepvries spinazie, barstensvol smaak

Wie gezonde voeding denkt, denkt meestal aan eentonig en saai eten. Daarom houden we zo van Iglo's diepgevroren spinazie. Niet alleen zit ze barstensvol voedzame stoffen, ze smaakt ook heerlijk. Het perfecte extraatje voor een gezond, evenwichtig dieet.

We vriezen onze vers geoogste spinazie meteen in, zodat de voedingsstoffen en de hoge kwaliteit bewaard blijven. Onze spinaziebladeren worden eerst schoongemaakt en vervolgens geblancheerd om ze dan binnen de vier uur diep te vriezen. Omdat we er speciaal op toezien dat er zo weinig mogelijk tijd verloopt tussen het oogsten en het diepvriezen van de spinazie, kunnen de fantastische vitamines en mineralen die goed zijn voor je lichaam bewaard blijven.

Spinazie bevat belangrijke voedingsstoffen zoals: vitamines A en K, folaat/foliumzuur en het mineraal kalium. Daarnaast bevat spinazie weinig calorieën en veel vezels. De groente is rijk aan voedingsstoffen en is daarom een uitstekende keuze om de dagelijkse functies van je lichaam te ondersteunen.

Lekkere romige smaak

De heerlijke romige consistentie is een van de beste troeven van onze diepgevroren spinazie met roomsaus. Door de romige textuur kan je de groente gemakkelijk voor sauzen, vleessaus en soepen gebruiken. Diepgevroren spinazie met roomsaus is veelzijdig en leent zich voor allerhande recepten uit de wereldkeuken, zoals noedels, quiches en veel meer.

De smeuïgheid van spinazie met roomsaus is ook een absolute voltreffer bij kinderen. Ze is gemakkelijk te eten, smakelijk en voegt kleur toe aan een saai gerecht. Een schitterende toevoeging aan elke maaltijd voor het hele gezin.

Gemak binnen handbereik

Gedaan met groente wassen, snijden en bereiden. Snel koken is voortaan aan de orde. Onze diepgevroren spinazie met roomsaus kan rechtstreeks uit de diepvriezer in de microgolfoven of kookpan. Zo heb je de tijd om de tafel te dekken en verlies je minder tijd bij het bereiden van groenten.

Nog een voordeel van diepgevroren spinazie met roomsaus: je gebruikt enkel wat je nodig hebt. De rest kan netjes opgeborgen blijven zonder aan kwaliteit te verliezen, tot wanneer je ze terug wil gebruiken. In tegenstelling tot verse groenten veroorzaakt diepgevroren spinazie minder afval en zorgt het voor een meerwaarde van de voeding die je in de winkel koopt.

Net zoals al onze diepgevroren groenten is spinazie met roomsaus van Iglo altijd beschikbaar, ongeacht het seizoen. Het spinazieseizoen loopt van begin maart tot augustus, wanneer we de groente oogsten. Je hoeft je echter geen zorgen te maken over ons oogstseizoen. We vriezen onze spinazie in op haar hoogtepunt, zodat je het hele jaar door kunt genieten van haar kwaliteit en voedingsstoffen!