Visfilets met Quinoasalade, Granaatappel en Yoghurtdressing

Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Recept door Steffi Vertriest, perfect voor de zomer!
Bereidingstijd
'
Kooktijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 
kopjes water
1 
kopje quinoa
1/2 
komkommer
1/2 
bouillonblokje
2 
Tros kerstomaatjes
Handje vol granaatappeltjes
2 
handen waterkers
olijfolie
Appelazijn
2 
el
 
Griekse yoghurt (grote)
Verse kruiden: platte peterselie, dragon, koriander
1/2 
citroen 
zout en peper

Bereiding

  1. Kook de quinoa klaar in het water samen met een half blokje bouillon. Verwijder eventueel overtollig kookvocht wanneer de quinoa gaar is, laat de quinoa afkoelen.
  2. Bereid de visfilets voor zoals beschreven op de verpakking
  3. Snijd de komkommer en de kerstomaatjes in stukjes en voeg bij de quinoa. Voeg ook de granaatappelpitjes erbij. Werk de salade af met wat olijfolie en appelazijn, peper en zout.
  4. Dresseer de quinoasalade samen met de waterkers op een bord.
  5. Hak de verse kruiden fijn (heel fijn!) en meng ze met de Griekse yoghurt. Knijp de halve citroen er bij en kruid stevig af met peper en zout. 
  6. Leg de fish filet bij op het bord en serveer met de yoghurtdressing. 

Suggestie van de Chef

Serveer met koude groene thee (Lung Jing of Bancha bijvoorbeeld) voor een perfecte teapairing bij dit gerecht.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Jouw review
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven